Ai intre 5 si 18 ani?

Vrei sa fii actor, regizor sau scenarist?

Academia Studiourile Buftea descopera si incurajeaza talentul. Este o sansa autentica pentru copii si adolescenti sa iasa din anonimat si sa devina profesionisti in filme, piese de teatru, online content sau show-uri tv.

Despre noi

Suntem singura scoala care are programa asemenea unei universitati de profil. Nu facem doar cursuri de actorie, ci si de regie, imagine, productie, coregrafie, canto si cascadorie. Totul pentru ca, la finalul unui modul de 9 luni, fiecare grupa sa faca propriul scurtmetraj, filmat la nivel profesionist, cat si o piesa de teatru.

Productii

Cursantii Academiei “Studiourile Buftea” vor fi protagonistii productiilor realizate de ei alaturi de traineri si profesionisti din industria de film si teatru.

Traineri

Trainerii, profesorii si speakerii Academiei “Studiourile Buftea” sunt specialisti renumiti in domeniile lor, cu experienta si activitate recunoscute pe plan intern si international. Ei sunt atent selectionati  si au expertiza in activitati de productie cinematografica, de televiziune, de teatru si online cu copii si adolescenti.  

Tabere
si Movie Camp-uri

Academia “Studiourile Buftea” organizeaza Movie Camp-uri si Tabere de Creatie Cinematografica in fiecare an

SCOP

O scoala de film si teatru nu garanteaza nimanui ca va face productii bune. Insa poate garanta ca acestea vor fi corecte si realizate cu suflet. Incursiunea in istoria cinematografiei, abordarea unui scenariu, analiza unui film, a unei piese de teatru sau a unei emisiuni de televiziune si aspectele tehnice ale unei productii vor transforma copilul sau adolescentul intr-un viitor profesionist.

Dotarile la nivelul marilor productii cinematografice americane, educatia vizuala pentru imagine, insuflarea iubirii pentru limba romana in modul cel mai practic, trainerii si speakerii atent selectionati ii vor deschide cursantului un orizont unic, puternic si fascinant.

Un orizont al unor meserii lasate de catre parinti la coada clasamentului cand gandesc viitorul copiilor. Este nedrept si este pacat pentru ca sunt sunt meserii cu satisfactii infinite, desfasurate intr-un univers magic, real si imaginar deopotriva. Povestile in imagini ne vorbesc deja de peste 150 de ani si, de la zi la zi, de la an la an, intram din ce in ce mai adanc in lumea fictiunii prin noile canale de comunicare.

Academia “Studiourile Buftea” isi face un crez din a modela fiecare copil sau adolescent in spiritul iubirii de film si teatru, de a-i incuraja talentul, frumusetea gandirii, evadarea din banal, respect fata de sine si celilalti, spiritul de echipa si increderea in propriile forte.

oFERA-I OPoRTUNITATI

oFERA-I OPoRTUNITATI