Tu viseaza! Noi iti transformam visul in realitate!

Curs de film, prezentator de televiziune si make-up artist de TV si film

curs-film-adulti

Cursuri

  • Curs de Film

    Inveti tot ce inseamna cinematografie, de la scurta istorie pana la curs de actorie, curs de regie de film si scenariu cinematografic. De altfel, proiectul final presupune productia unui scurtmetraj.

  • Curs de Prezentator TV

    Iti doresti o cariera in televiziune? Sa fii prezentator de stiri, meteo sau emisiuni de divertisment? Noi te asezam la pupitru si iti demonstram ca se poate!

  • Curs de Make-up artist

    Academia Buftea este unica institutie de invatamant din Romania care pregateste make-up artisti pentru productii de cinematografie si efecte speciale, folosindu-se de platourile si recuzita Studiourilor Buftea.

Vlad Ionescu

Sunt mandru cand deschid televizorul si vad pe toate posturile importante cel putin un fost cursant de-al nostru. Fie ca este la pupitrul stirilor, fie ca modereaza un talk show in Prime Time, ca prezinta o emisiune de divertisment sau ca joaca in seriale. Succesul lor ne-a motivat ca, impreuna cu partenerii din industria filmului, sa transformam fosta Scoala de Televiziune in Academia de Film, Teatru si Televiziune "Academia Buftea".

Vlad Ionescu

Despre noi

Peste 2000 de cursanti ne-au trecut pragul. 100 dintre ei sunt astazi prezentatori in cele mai importante televiziuni din tara, iar peste 800 sunt angajati in redactii de stiri sau sunt gazdele unor talk-show-uri sau emisiuni de divertisment consacrate, la posturi precum Antena 1, Realitatea Tv, Kanal D, Digi24 sau Pro Tv.

Povesti de succes

Peste 800 de absolventi ai Academiei lucreaza in televiziune sau radio, iar alte cateva zeci sunt freelanceri. Nu vrem sa sune a lauda, dar rata de succes de 30% este, probabil, cea mai ridicata din tara. In acest moment, nu exista televiziune importanta din Romania care sa nu aiba in echipa un numar semnificativ de absolventi ai Academiei Buftea.

Traineri

Trainerii Academiei sunt specialisti renumiti in domeniile lor – prezentatori, reporteri, editori si producatori  de teleiziune si continut online – cu experienta si activitate recunoscute pe plan intern si international.

CURSURILE "ACADEMIEI BUFTEA"

Cursurile Academiei de Televiziune si Cinematografie “Studiourile Buftea” au durata unui an universitar si pun un accent deosebit pe fixarea cunostintelor de teorie cu ajutorul unui intens program de aplicatii practice.

Studentii isi produc propriile jurnale de stiri, talk show-uri, emisiuni de divertisment.

O EXPERIENTA CE ITI POATE SCHIMBA VIATA

O EXPERIENTA CE ITI POATE SCHIMBA VIATA