Cursuri

Cursurile Academiei “Studiourile Buftea” acopera toata gama profesionala de film si teatru, potrivita copiilor si adolescentilor.

Cursurile sunt adaptate fiecarei categorii de varsta si incurajeaza dezvoltarea personala, talentul, descoperirea si depasirea propriilor limite, socializarea, spiritul de echipa, respectul, bunele maniere, increderea de sine si, foarte important, folosirea intensiva si corecta a limbii romane prin crearea de scenarii, dialoguri, multimedia content.

Suntem singura scoala care are programa asemenea unei universitati de profil. Nu facem doar cursuri de actorie, ci si de regie, imagine, productie, coregrafie, canto si cascadorie. Totul pentru ca, la finalul unui modul, fiecare grupa sa faca propriul scurtmetraj, filmat la nivel profesionist, cat si o piesa de teatru.

Curs de Film & Teatru

12 luni de curs: 1 piesa de teatru + 1 scurtmetraj in cinematograf

 • Scurta istorie a cinematografului
 • Scenariul de film: de la idee la realizare
 • Dictie si miscare scenica
 • Regie si Imagine
 • Sunet si Regie de Montaj
 • Decupajul regizoral
 • Etapele de realizare ale unui film
 • Scrierea unui scenariu
 • Filmarea unui scurtmetraj
 • Ridicarea unei piese de teatru: de la text pana la punerea in scena
 • Canto si vorbire – optional
 • Miscare scenica si dans – optional
 • Productie
DSC06707
_MG_9982

1. Cui se adreseaza

Cursurile Academiei “Studiourile Buftea” sunt dedicate copiilor cu varste intre 5 si 18 ani si acopera toata gama profesionala de film si teatru, potrivita copiilor si adolescentilor.

2. Unde se desfasoara

Cursurile au loc in Bucuresti, in cladirea Studioului Cinematografic Sahia Film, blvd. Aviatorilor nr. 106, zona Primaverii. 

3. Cat costa

Costul este de 690 lei/luna si presupune cate un curs de 3 ore in fiecare saptamana.

Fara costuri suplimentare, copiii vor avea roluri in productiile potrivite gradului de pregatire, ce vor fi difuzate in cinematografe, la televizor sau online.

Fiind una dintre cele mai mari scoli de actorie din Bucuresti, cu rezultate vizibile, colaboram cu mai multe agentii importante de casting. Zeci de cursanti au fost deja selectati pentru roluri in filme si seriale.

Traineri

Trainerii, profesorii si speakerii Academiei “Studiourile Buftea” sunt specialisti renumiti in domeniile lor, cu experienta si activitate recunoscute pe plan intern si international. Ei sunt atent selectionati  si au expertiza in activitati de productie cinematografica, de televiziune, de teatru si online cu copii si adolescenti.  

! NOU ! Am deschis sediu si la Ploiesti!

Cui se adreseaza

Cursurile de actorie de la Ploiesti se adreseaza copiilor cu varste intre 10 si 15 ani.

Programa

Cursurile se desfasoara dupa programa din Bucuresti. Filmarile pentru scurtmetraje se vor face tot in Bucuresti. Spectacolul de teatru se va pregati la Ploiesti si va fi jucat pe scena unui teatru din Bucuresti.

Unde se tin cursurile

Cursurile de actorie se tin la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe Bulevardul Republicii nr. 65, Sala Studio 20.

Program si pret

Ne vedem in fiecare luni, de la ora 17 la ora 20. Costul este de 590 lei/luna si presupune cate un curs de 3 ore in fiecare saptamana.

Fara costuri suplimentare, copiii vor avea roluri in productiile potrivite gradului de pregatire, ce vor fi difuzate in cinematografe, la televizor sau online.

TRAINERI