Cursuri

De ce este Academia Buftea o poveste de succes? Pentru ca am atras in echipa noastra cei mai buni profesionisti: oameni de cinematografie si teatru. Nu doar specialisti de mana intai, ci si traineri foarte buni.

Cursurile Academiei de Film, Teatru si Televiziune “Studiourile Buftea” au durata unui an universitar si pun un accent deosebit pe fixarea cunostintelor de teorie cu ajutorul unui intens program de aplicatii practice

Studentii isi produc propriile scurtmetraje, jurnale de stiri, talk show-uri sau emisiuni de divertisment.

Cursurile se desfasoara in 2 locatii de exceptie:

  • in Bucuresti, in cladirea Studiourilor Sahia din cartierul Primaverii
  • in Buftea, in interiorul acelorasi platouri de film in care s-au realizat unele dintre cele mai mari pelicule ale Romaniei si ale lumii.

Ambele locatii dispun de aparatura si logistica de ultima generatie si sunt renovate si modernizate in proportie de 100%.

Cursantii au la dispozitie platouri, decoruri naturale, cat si studiouri de stiri complet echipate cu toata tehnica de filmare/inregistrare, regie de montaj, cabine pentru make-up si efecte speciale, restaurant si cafenea.

Academia platou de filmare

Specializari

Se adreseaza tinerilor cu varste peste 18 ani care isi doresc o cariera in televiziune in domeniul stiri, divertisment, publicistica, ca prezentator sau moderator.

Esti pasionat de lumea filmului si vrei sa faci parte din ea? Hai sa iti dezvolti talentul in Cetatea Filmului de la Studiourile Buftea.

Unde altundeva sa inveti make-up de film daca nu la Studiourile Buftea? Pregatim make-up artisti pentru productii cinematografice.

Traineri

Trainerii si profesorii Academiei sunt specialisti renumiti in televiziune si make-up, cu experienta si activitate recunoscute pe plan intern si international.

Povesti de succes

Peste 800 de absolventi ai Academiei si-au gasit joburi in televiziune sau radio, iar alte cateva zeci lucreaza ca freelanceri. Nu vrem sa sune a lauda, dar rata de succes de 30% este, probabil, cea mai ridicata din tara.

In acest moment, nu exista televiziune importanta din Romania care sa nu aiba in echipa sa un numar semnificativ de absolventi ai Academiei Buftea.