Despre noi

Cursurile Academiei de Film, Teatru si Televiziune “Studiourile Buftea” se  desfasoara intr-un mediu profesionist de exceptie: in Bucuresti, in cladirea Studiourilor Sahia din cartierul Primaverii si in Buftea, in interiorul acelorasi platouri de film in care s-au realizat unele dintre cele mai mari pelicule ale Romaniei si ale lumii.

spatiu decor
  • Ambele locatii dispun de aparatura si logistica de ultima generatie si sunt renovate si modernizate in proportie de 100%.
  • Cursantii au la dispozitie platouri profesionale pentru film de lung metraj si serial, decoruri fabuloase in aer liber si in interior, scene pentru teatru de televiziune, studiouri de stiri complet echipate, regie de montaj, spatii de cazare pentru movie camp-uri pe parcursul anului, cabine pentru make up si efecte speciale, restaurant sau cafeteria.
  • In total, suprafata de scolarizare depaseste 10.000 de metri patrati.
  • Cursantii au ocazia sa descopere istoria fabuloasa a cinematografiei din Romania in Muzeul Filmului din Buftea, acolo unde sunt pastrate recuzita si costumele peliculelor lui Sergiu Nicolaescu sau Lucian Pintilie sau in care au jucat uriasii Amza Pellea, Gheorghe Dinica ,Stefan Iordache sau Dem Radulescu. Nici istoria recenta