Tabere de Creatie Cinematografica

Pornim din nou in aventura taberei de iarna. De data aceasta, mergem la Timisul de Sus, la o aruncatura de bat de Predeal si de Brasov. Am gandit pentru luna ianuarie o tabara activa si plina de provocari, in jurul scenariului celebrului film “Acolo unde se avana vulturii” cu Clint Eastwood si Richard Burton.

Povestea peliculei ne da posibilitatea sa schiem, sa mergem cu snowmobilul, sa vizitam cel putin una dintre cetatile din jurul Brasovului, sa exploram padurea si sa ne antrenam in tehnici de supravietuire (initierea focului in padure, identificarea urmelor, orientare spatiala si temporala, tehnici de incalzire, etc). Toate aceste activitati vor fi supravegheate de instructori, salvamontisti si politisti montani. 

Vom pleca din Bucuresti pe data de 2 ianuarie cu trenul Intercity (durata calatoriei cu trenul va fi de 2 ore) ca sa evitam aglomeratia de pe Valea Prahovei. La Predeal ne vor astepta microbuze care ne vor duce la cabane

Pe parcursul taberei planificam cel putin o zi de schi. Pentru cei care au mai schiat vom avea un instructor supraveghetor. Pentru cei care nu au mai schiat vom pune la dispozitie instructori dedicati. 

Atentie! Costurile legate de schi NU intra in costul taberei specificat mai jos si vor fi adaptate variabil la fata locului, in functie de copil si de discutiile cu parintii (inchiriere echipament, pass-ul de schi, instructor dedicat sau pentru grup, etc). 

Obligatoriu! Fiecare copil trebuie sa aiba la el costum de iarna impermeabil si calduros, fie ca schiaza sau nu. 

Pentru copiii care nu schiaza vom organiza o zi de sanius pe munte, ceai si ciocolata fierbinte, muzica, distractie.

 

Alte detalii

  • Limita de varsta pentru participare: minim 10 ani
  • Disponibilitate: 46 de locuri
  • Cazare la pensiunile Tamina 1, 2 si 3 din Timisul de Sus. Toate aceste pensiuni sunt in acelasi complex si sunt catalogate cu 3 sau 4 margarete. Complexul dispune inclusiv de masini cu senile pentru nevoile noastre. 
  • Copiii vor fi cazati cate 2 sau 3 în camera 
  • Mancarea se gateste la pensiune, totul este proaspat. Exista sala de mese, club de jocuri, sala de conferinte.
LEI 2530
  • pentru cursantii inscrisi la Academia “Studiourile Buftea”

Include 3 mese pe zi, 2 gustari, apa si fructe, cazare luni-duminica, toate activitatile specifice taberei.

! Tabara se poate achita in 2 rate !

LEI 2650
  • pentru cursantii care NU sunt inscrisi la Academia “Studiourile Buftea”

Supraveghetori

Copiii si adolescentii vor fi insotiti in tabere de trainerii, profesorii si speakerii Academiei “Studiourile Buftea”, specialisti renumiti in domeniile lor, cu experienta si activitate recunoscute pe plan intern si international. Ei sunt atent selectionati si au expertiza in activitati de productie cinematografica, de televiziune, de teatru si online cu copii si adolescenti.  

Galerie foto